Сир Provolone Dolce Mantegazza, Італія

id_369
489,00
грн.
Ціна за 1кг.
Вага шматків - близько 1кг.

Італійський сир Provolone Dolce виготовляється з молока виключно голштино-фризької породи корів. Після змішування ферменту з молока утворюється творожний згусток, який на другому етапі розрізають і піддають нагріванню, занурюючи в гарячу рідину, для отримання «гумової» консистенції. Далі масу пресують в головки різної форми (шар, конус, груша і тд). Цікаво що головки цього сорту сиру можуть бути від декількох сотень грамів до 100 кг. Після пресування їх занурюють в розчин з морською сіллю, потім промивають холодною водою і покривають захисною плівкою (найчастіше з воску). Після цього сир відправляється на дозрівання на 2-3 місяці.
Твердий нежирний продукт Проволоне Дольче з солодкуватим вершковим смаком, блідо-жовтим забарвленням, м’якою і гладкою текстурою. Гарно смакує з хлібом, свіжими овочами, оливками, медом, джемом з інжиру, а також напоями різного виду. Також ніжний сир використовується під час приготування салатів, піци, пасти, канапе та інших закусок.

Вид: сир

Вид сиру: Проволоне

Тип сиру: напівтвердий

Вид молока: коров'ячий

Країна виробник: Італія

Важливо: Вказана ціна за 100 г! Оскільки вага шматка може коливатися (400-500г), то сума замовлення буде більша.

Упаковка: вакуумний пакет

Фасовка: вагові шматки

Також доступні товари
Click to order
Total: 
Ваше імя
Ваше призвіще
Ваш телефон
Доставка
Місто
Відділення Нової Пошти
Адреса для курєрської доставки (Нова Пошта)
Payment method
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності