Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 250-350 г.
Голландський твердий сир Prima Donna Maturo виготовляється з коров’ячого молока. Він досягає своєї вершини смаку та бажаного унікального аромату, проводячи належний час витримки на натуральних дерев’яних полицях у поєднанні з певною вологістю та температурою. Майстер з сиру регулярно оглядає Прима Донну, щоб вирішити, чи класифікується він як фіно, матуро, форте або леджеро. Цей популярний сорт надзвичайно дозрілий. Має приємний пікантний смак і щільну консистенцію. Тонкі, але помітні кристали солі та білка відзначають його ідеально витримані якості та ексклюзивний характер.
Любитель сиру з Голландії подорожував Італією. Під час свого пошуку кращих сирів він відкрив чудові, смачні місцеві делікатеси. Повернувшись до Нідерландів, використовуючи набуті знання, він створив голландський сир з італійськими характеристиками. Натхненний твердим пармезаном і м’яким, солодким сиром Грюєр, майстер голландського сиру створив Prima Donna. Він м’якший за пармезан, але твердіший за Грюєра з чудовим м’яким горіховим смаком. Prima Donna maturo більше схожий на пармезан. Унікальне поєднання чудового аромату пармезану та традиційного голландського сиру описує цей ексклюзивний сир.
Продукт має ідеальні характеристики плавлення, а тому ідеально підходить для теплих страв. При дрібному терті Prima Donna maturo чудово доповнює середземноморські, різні екзотичні страви та карпаччо. Він дуже добре треться і плавиться, тому відмінно підійде як заправка до салатів або пасти, соусів, супів, страв на грилі та для запікання.
Рекомендується їсти людям, в яких непереносимість глютену та лактози (міститься в продукті <0,1г на 100 г).
Зараз виробник Vandersterre експортує сир під брендами Prima Donna та Landana в більше чим 80 країн світу, в тому числі і в Україну. А колись, ще в 1929 році, Корнеліс де Грааф тільки розпочинав цю сімейну справу. Продукція Vandersterre відповідає багатьом сертифікатам, які підтверджують те, що сир виготовлений по міжнародним стандартам якості та є органічним продуктом.