Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид сир
Вид сиру Рокфор
Тип сиру м'який
Особливість з блакитною пліснявою
Вид молока овечий
Жирність 52%
Вага 100 г
Фасовка пачка
Країна виробник Франція
Схожі товари сир з овечого молока

Сир Рокфор Paysan Breton Roquefort з овечого молока 52% 100г, Франція

Артикул id_3410
В наявності
199.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Сир Roquefort виготовляється з овечого молока та блакитної плісняви. М'який сир дозріває у природних льохах. Рокфор має пікантний смак і яскраво-виражений аромат.
Гарно смакує з грушою, інжиром, грецькими горіхами, медом, зеленю та звісно ж з сухими білими винами. Можна додавати до салатів, соусів, начинок і навіть десертів.

Нарешті справжній рокфор, сир смачний і відповідної якості
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.