Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколадка Toblerone виготовлена з молочного шоколаду, меду, мигдалю. Вміст какао - не менше 28%. Ласощі виготовлені в цікавій і незвичній формі невеликих трикутників, з'єднаних між собою.
Шоколад з медово-мигдальною нугою має особливо ніжну текстуру і м'який молочний смак. Солодощі немов тануть в роті. Шоколадка викличе захват вже з першого шматочка і триватиме до останнього. Ідеально поєднується з чашечкою гарячої кави, ароматного чаю або какао.
Про виробника Як все починалось. 1867 рік Жан Тоблер отримує дозвіл на поселення в Берні. Спочатку він працював у кондитерській Kuentz на Marktgasse у Берні, а коли Kuentz захворів, Тоблер очолив бізнес. В 1868 році він створив свій «Confiserie Spéciale» на Міттельштрассе в районі Ленгасс. У своєму цеху Жан Тоблер спочатку виготовляє лише шоколадні вироби з напівфабрикатів. 1899 рік Жан Тоблер відкрив власну шоколадну фабрику в Берні та починає промислове виробництво шоколаду. А 2008 рік Toblerone святкує 100-річчя. Toblerone є одним із них, продукція кого стала синонімом «шоколаду швейцарської якості». |