Кількість
|
Вартість
|
||
|
Оливкова олія Ranieri виготовлена з відбірних оливок. Екологічно чиста оливкова олія першого віджиму. Надає стравам незабутній аромат і смак. Рекомендується додавати під час приготування соусів. Прекрасно підійде як заправка до салату, страв з рису, пасти та картоплі.
Працюючи на зростаючому ринку з точки зору якості, компанія Ranieri вирішила з 1999 року сертифікувати систему якості відповідно до стандарту UNI EN ISO, отримавши велике задоволення та визнання від цього шляху.
Від оливок до олії: щороку, з жовтня по листопад, чудо пресування оновлюється . Тут відбувається справжнє ремісниче виробництво: компетентність, професіоналізм і досвід поєднуються для отримання ідеального результату за низьких температур. Миття зелених кістянок, замішування – тобто змішування оливкової пасти – і, нарешті, пресування, яке полягає в екстракції оливкової олії, – це всі етапи, які відбуваються всередині олійниці.
Дегустація олії - це унікальний сенсорний досвід, який вимагає високої чутливості та методу. Група дегустаторів складається з 8 до 12 людей, попередньо відібраних і навчених експертом. Керівник групи координує та відповідає за функціонування групи. Кожен член групи пробує олію за допомогою органів чуття та оцінює органолептичні характеристики, такі як запах, смак і колір. Наприкінці сенсорного аналізу кожен дегустатор заповнює відповідну форму та висловлює думку щодо наявності та інтенсивності якостей (фруктові, гіркі, пряні) та дефектів.