Кількість
|
Вартість
|
||
|
Набір з трьох Террінів. Террін - це паштет з досить грубою структурою з рубленого м'яса або печінки, який готують, запікаючи в духовці. Набір Les Terrines Du Bocage дозволяє спробувати відразу три різні смаки французького паштету.
1 Terrine Bretonne - приготований з свинини, свинячої печінки, шкварок, з додаванням цибулі, яєчного білка і спецій. Особливо гарний на шматочку підсмаженого хліба.
2 Terrine de Campagne au sel de Guerande - приготований з свинини, свинячої печінки, шкварок, з додаванням органічної сіркою морської солі Гуеранде, пшеничного борошна, цибулі, яєчного білка і спецій. Особливо гарний на шматочку підсмаженого хліба.
3 Terrine de Foie de Volaille aux Cepes - приготований з курячої печінки і білих грибів, з додаванням цибулі і спецій. Особливо гарний на шматочку підсмаженого хліба.