Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага упаковки 1,2-2 кг.
Ковбаса Салчічон виготовляється на основі корейки свинини, до якої додається вода, сіль, глюкоза, сироп, цукор, сухе молоко, перець білий та інші спеції. Після приготування заготовок, вони деякий час в'яляться.
Ковбасу Salchichon можна використовувати в якості закуски, або ж додавати до різних страв (супів, рагу, піци, запіканок, салатів). Характеризується унікальний, приємним і пряним смаком, а також м'якою і ніжною текстурою.
![]() |
Стандарти якості
Сертифікована продукція
|
Сертифікати Еspana
![]() |
Про виробника Miguel España e Hijos є провідною компанією у секторі в’яленого м’яса та фаворитом корейки з 1986 року. Завдяки роботі компанії та цінностям (традиції, якість, інновації та довіра) España досягла широкого каталогу як гірських, так і іберійських продуктів, що привело бренд до успіху в більш ніж 75 країнах. Експорт розпочався у 1997 році. У 1986 році невелика ковбасна фабрика була площею 600 м2, а сьогодні це компанія з кількома корпусами загальною площею понад 30 000 м2. |
![]() |
![]() |