Ковбаса Salame Contadino в перекладі означає "Селянська салямі". Назва походить від нерівності натуральної оболонки, в яку начинений фарш, і брутального ручного плетіння. Свиняче м’ясо грубого помолу солиться та приправляється. Дозріває продукція близько 70 днів. Салямі Контадіно має неповторний, м'який і солодкий смак. Ароматний і ніжний делікатес. Скибочки Салямі з різними напоями поєднуються так добре, що можна легко засидітися допізна за столом. Чудово поєднується з традиційним сендвічем. Ковбасу можна подавати як закуску з інжиром, сиром, фруктами.
Вид: Ковбаса
Тип: Салямі
Країна виробник: Італія
Також доступні товари
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту