Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон – напівжирне м’ясо високої в'ялості, що походить від задніх кінцівок свині. Це одна з найбільш відомих страв іспанської кухні. Більшість хамону в Іспанії зазвичай називають Серрано. Свою назву він отримав завдяки звичаю сушити шинку високо у горах Сьєрра, де низькі температури сприяють сушінню.
Хамон "Золоте копитце" – продукт від El Pozo, виготовлений із італійської шинки, яку отримали зі схрещеної породи свиней Серрано та Дюрок.
Характеристики Хамона "Золоте копитце"
В’ялені задні ноги мають соковиту консистенцію, злегка солонуватий смак та інтенсивний приємний аромат. Яскраво-червоного кольору, з численними вкрапленнями мармурового жиру, "Золоте копитце" характеризується щільною текстурою й залишає довгий та приємний післясмак.
Важливо підкреслити, що на етикетці хамона завжди є позначки від виробника, які засвідчують його походження та раціон свиней, що в кінцевому підсумку дозволяє їх легко ідентифікувати. Цю інформацію вказують на вимогу іспанського уряду, оскільки хамон в Іспанії офіційно має класифікації, що відповідають міжнародним стандартам харчової промисловості. Хамон "Золоте копитце" від El Pozo – дуже смачний з чудовим зовнішнім виглядом та дуже соковитим м’ясом. Це та сама шинка, якою ви можете порадувати свою родину.
Переваги придбати ціну ногу хамону та нарізати його ножем:
|
Найкращі комбінації хамону Серрано з напоями - з пивом Пиво є ідеальним компаньйоном до продуктів зі свинини, оскільки його кислинка та злегка гіркуватий смак підсилюють його інтенсивний смак, не перебиваючи один одного. До шинки також підходить трохи слабкіше світле ігристе пиво, яке має легку консистенцію та надзвичайно освіжає. - з червоним вином Червоне вино завжди було ідеальним компаньйоном для шинки Серрано. Слід пам'ятати, що напій не повиннен бути занадто міцний, оскільки може затьмарити унікальний смак шинки. Якщо шинка витримана менший час - найкраще підійдуть молоді та легкі вина. Але якщо шинку сушили довше, її смак буде значно сильнішим, у цьому випадку спробуйте її з більш міцним червоним вином. - з білим вином Сухі білі вина підсилюють смак шинки Серрано завдяки своїй кислотності. Рекомендуємо уникати солодких фруктових вин, оскільки вони не розкриють справжній смак хамону. Довіряйте своїм відчуттям і експериментуйте. |
Про виробника
Виробник дотримується філософії постійного вдосконалення. el Pozo приділяє значну частину ресурсів дослідженням і розробці збалансованої та поживної їжі, яка також приносить задоволення. Їх заводи розташовані в найбільш сприятливих для сушіння умовах, виготовляють смачні сиров’ялені вироби. Результатом використання сучасних технологій у виробничих процесах є відмінний продукт. Крім того, фірма має власну тваринницьку ферму, за допомогою якої їм вдається запропонувати високий стандарт якості, разом з турботою та увагою, яку вони приділяють своїм клієнтам. Хамони El Pozo виділяються оптимальним вмістом олеїнової кислоти, яка зменшує рівень холестерину. |