Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вишукана іберійська шинка з Естремадури. Іспанський хамон Палета виготовляється з передньої свинячої ноги, яка так само як і задня проходить ретельну обробку та довготривале в'яління. Делікатес має приємний аромат, неперевершений солонуватий смак і щільну структуру. Смачне мармурове сиров’ялене м’ясо задовольнить найвибагливіші смаки.
Japasur контролює увесь ланцюг виробництва: від генетичного відбору, постійного вдосконалення продуктів харчування, забійної промисловості та до сушарки. Тварини вирощуються на фермі відповідно до найсуворіших стандартів захисту тварин. Годуються свині натуральними кормами і злаками (цьому відповідає помітка de Cebo). 100% Raza Ibérica означає, що свиня походить від 100% іберійської свиноматки і від хряка 100% породи Іберіка.