Кількість
|
Вартість
|
||
|
Порційна нарізка дозволяє спробувати вишуканий іспанський делікатес і відчути його смак, аромат, унікальні текстурні якості та привабливий зовнішній вигляд. Тоненькі шматочки демонструють якою має бути ідеальна нарізка в'яленого свинячого окорока, для того щоб правильно оцінити делікатес.
Хамон має ніжний, дуже приємний і злегка солоний смак. В'ялене м'ясо гарно смакує з різними сортами сиру, фруктами (груші, солодкі яблука, диня, шарон, інжир), оливки також доповнюють смак хамону. Ідеально поєднується делікатес з червоним вином. Хамон можна подавати з тостами або свіжим хлібом. Можете спробувати інші варіанти поєднання залежно від своїх власних уподобань та наявності продуктів.