Кількість
|
Вартість
|
||
|
В подарунковому наборі є:
- шматок сиров'яленого хамону Палета,
- підставка-фіксатор,
- спеціальний ніж для нарізки тонких скобочок хамону.
Історія створення Хамона Serrano
Серрано означає «Сьєрра» або гірський хребет в Іспанії, де біле м’ясо свинини місцеві фермери підвішують для сушіння. Процес сушіння хамона серрано заснований на вікових іспанських традиціях, що проходить чотири етапи: засолювання, сушіння, в’ялення та витримування.
Спочатку свіжу шинку засипають морською сіллю та витримують при низькій температурі з високим ступенем вологості. Сіль повільно та поступово розсіюється всередині, поступово витягуючи частину вологи з шинки. Наступний процес сушіння охоплює кілька сезонів від зими до осені: дозволяючи свинині поступово змінювати температуру та вологість, перетворюючи в копчений смачний хамон. Для завершення процесу в’ялення може знадобитися від 12 до 16 місяців. Фаза витримки є завершальним етапом для удосконалення сиров’яленого м’яса.
Смакові поєднання
Хамон Палета – це сиров'ялена передня свиняча нога, яка характеризується щільним мармуровим м'ясом, приємним ароматом і насиченим смаком. Хамон ідеально поєднується з динею, оливками, помідорами. Також відмінно підходить ананас та виноград, груша та полуниця, персики та інжир, сир.
Музей Хамона в Іспанії Гарне місце, щоб дізнатися про все, що стосується іспанських свиней, знаходиться в Монестеріо на півдні Естремадури, де у сучасній будівлі розміщений Музей Хамона. Це невеликий музей, присвячений свиням, шинці та іспанським традиціям. Там можна побачити статую свині, а також подивитися короткометражний фільм, який розповідає про древній процес виготовлення хамона від забоя свині до виготовлення різноманітних м’ясних виробів. |
Відмітки якості Сертифікація IFS гарантує повну відстежуваність. Продукти Dionisio Sánchez мають сертифікат Tierra de Sabor і є частиною гарантійного бренду «Chorizo Zamorano», який визнає та рекламує цю типову ковбасу Zamorano, усі вони виготовлені за найсучаснішими системами, які гарантують якість та безпеку продуктів. Компанія має сертифікат якості ETG для шинки Серрано та іберійський стандарт для іберійських продуктів, тому Dionisio Sánchez має різні знаки якості. |
Про виробника Hijos de Dionisio Sánchez SL, сімейний бізнес, який бере свій початок у 1940-х роках і розташований у Фуентесауко, Самора. Все почалося з відкриття невеликого м’ясного магазину. З того часу відбувається поступове збільшення потужностей, обсягів виробництва, а також працівників. |