Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гірське і спокійне місце, яке ідеально підходить для виробництва абсолютно натуральних м'ясних продуктів. Воно відрізняється особливим мікрокліматом чистого, свіжого і сухого повітря, далеко від будь-яких забруднень. На фермі вирощуються свині відбірної породи Duroc. Ноги засолюються, а потім на протязі мінімум 12 місяців дозрівають. В результаті виходять мармурове апетитне м’ясо з приємним запахом.
Витриманий хамон Anejo Reserva Formiche Alto виготовлений з відбірного свинячого окорока без копита. Справжня перлина з красивою маслянистою мармуровістю і м'яким чистим смаком, які є характеристиками цієї прекрасної іспанської шинки. Ніжний та солонуватий присмак можна доповнити фруктами.