Гірське і спокійне місце, яке ідеально підходить для виробництва абсолютно натуральних м'ясних продуктів. Воно відрізняється особливим мікрокліматом чистого, свіжого і сухого повітря, далеко від будь-яких забруднень. На фермі вирощуються свині відбірної породи Duroc. Ноги засолюються, а потім на протязі мінімум 12 місяців дозрівають. В результаті виходять мармурове апетитне м’ясо з приємним запахом. Витриманий хамон Anejo Reserva Formiche Alto виготовлений з відбірного свинячого окорока без копита. Справжня перлина з красивою маслянистою мармуровістю і м'яким чистим смаком, які є характеристиками цієї прекрасної іспанської шинки. Ніжний та солонуватий присмак можна доповнити фруктами.
Вид: Хамон
Країна виробник: Іспанія
Вага: 7-7,7 кг
Особливість: нога
Особливість: без копита
Витримка: 12 місяців
Також доступні товари
Click to order
Total:
Вказана інформація буде використана для відправлення замовлення через Нову Пошту