Кількість
|
Вартість
|
||
|
Іспанський хамон Alazor Serrano Reserva - це сиров'ялене свиняче мармурове м'ясо, яке виготовляється з окорока. Порода Серано відрізняється білим забарвленням копита та шкури. Помітка Резерва означає, що свиняча ніжка після засолення дозрівала від 12 до 15 місяців.
Ретельне контролювання виросту тварин і довготривалий процес готування надають делікатесу складний смак і м’яку солоність. Аромати та смаки виявляються потроху, коли шинка висихає та втрачає вагу, надаючи м’ясу фірмову текстуру та соковитість. Саме смакові особливості роблять хамон одним із найпопулярніших тапас (закусок) у світі. М'ясна нарізка зазвичай подається дуже тонкими скибочками. Хамоном можна насолоджуватися окремо, як частину сендвіча чи в інших варіантах. Продукт гарно поєднується з із хлібом, сиром, фруктами, рибою, овочами тощо.