Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червоний чай Джин Джун Мей (Золоті Бруньки) відноситься до елітних сортів китайського червоного чаю. Місцем походження чаю є провінція Фудзянь. Збір врожаю здійснюється навесні, тому для сировини збираються молоді бруньки, а не листках. Після цього, застосовується унікальна технологія ферментації.
Джин Джун Мей має свою особливість, оригінальність, за рахунок не зовсім типового для червоного чаю походження. Шоколадно-коньячний смак подарує прекрасні враження. В післясмаку також відчутний присмак сухофруктів. Шоколадний аромат з терпкістю та свіжістю добре чутний і від сухого чаю, а після заварювання чайна терпкість стає яскравішою, потужнішою, і до неї приєднуються ноти чорносливу.
Корисні властивості:
- Містить вітаміни і амінокислоти.
- Покращує функціонування печінки, підтримує організм в тонусі, нормалізувати мікрофлору кишечника, сприяє виведенню токсинів.
- Напій запобігає простудним захворюванням і налагоджує загальне самопочуття.
Для заварки 150-200 мл води достатньо 7-8 г. Температура може коливатися від 90 до 92 градусів. Перша порція зливається, оскільки так чайні листя промиваються. Перше заварювання може тривати 10 секунд, кожен наступний пролив варто витримувати на кілька секунд більше. Сорт чаю Джин Джун Мей можна заварювати до 6 разів.