Кількість
|
Вартість
|
||
|
Китайський чай Улун Да Хун Пао характеризується унікальним ароматом: він пряний, димний, з нотами свіжої кори, вершкової карамелі та квітів. Це сорт червоний халат у новому ефектному форматі. Пресований колекційний червоний чай має об'ємний та насичений смак з пряними нотами сушених ягід і деревної кори. Смакуючи напій можна також відчути трав'янисту терпкість та легку цитрусову кислинку в післясмаку.
Запашний чай має тонізуючий ефект, концентрує увагу та знімає напругу. Не рекомендується пити Да Хун Пао на голодний шлунок, так як це може викликати неприємні відчуття. Не рекомендується пити на ніч, адже прилив бадьорості може завадити заснути.
Рекомендації щодо заварювання:
- попередньо прогрійте посуд для заварювання та пиття;
- не заварюйте улуни і пуери в одному і тому ж посуді;
- воду для заварювання слід вибирати м'яку (покупну чи фільтровану);
- вода кип'ятиться до появи великих білих бульбашок, після чого хвилину їй дають охолонути приблизно до 85-95 градусів;
- перше заварювання триває 10-15 секунд, після чого зливається;
- наступні заварки трохи більше 15-30 секунд із збільшенням часу на 10-15 секунд (якщо заварювати шляхом «протоки»);
- заварювати Улун можна до 12 разів.