Кількість
|
Вартість
|
||
|
Турецький чорний чай Caykur Kamelya - це повністю натуральний продукт. Чайкур Камелія здивує м’яким смаком і легким присмаком. Розсипний моночай ідеальний для сніданку.
Чайні плантації розташовані вздовж чорноморського узбережжя, починаючи від Грузинського кордону до міста Трабзон. Вирощений без використання пестицидів і нітратів у регіоні Різе.
Корисні властивості:
- Містить амінокислоти, білки, кофеїн, мікроелементи, мінерали, у тому числі фтор, магній, кальцій, калій, марганець, вітаміни B, C, E, і K, ніацин.
- Тонізує.
- Багатий антиоксидантами.
- Знижує ризик інсульту.
- Знижує вміст холестерину в крові.
Можна заварювати звичайним способом, або ж спробувати настоювання за турецькою традицією. Для такого метода рекомендується придбати спеціальний подвійний чайник. Етапи заварювання:
- Покладіть 2 ст. л. чайного листя у верхній заварник, або ж з розрахунку 1 ст. л. на одну людину.
- Нижній заварник наповнюється чистою холодною водою.
- Другий чайник ставиться зверху.
- Конструкція ставиться на плиту і вода доводиться до кипіння. Весь цей час листя будуть томитися на пару.
- У верхній заварник наливають отриманий окріп так, щоб вода покривала тільки чайне листя.
- У нижній чайник знову долийте воду.
- Конструкція знову збирається та ставиться на вогонь.
- Дочекайтесь повторного закипання води. Зменшіть вогонь до мінімального. Напій настоюйте на плиті 3-5 хв, або дочекайтесь поки чаїнки у верхньому чайнику осядуть.
- Заварку потрібно наливати до середини склянки, а потім розбавляти водою з нижнього чайника до отримання потрібної міцності.
- Приємного чаювання.
Альтернативний спосіб заварювання:
1. Покладіть у заварник чайні листя з розрахунку 1 ст. л. на людину.
2. Залийте окропом, залиште заварку на 10 хвилин у теплому місці, щоб вона не остигала.
3. Налийте отриману заварку до середини склянки і розбавте окропом до отримання потрібної міцності.