Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер Чайна реліквія - чорний чай, зібраний навесні зі стародавніх дерев в провінції Юньнань.
Сировина для даного напою виготовляється у знаменитому регіоні Менхай. Цей район відомий багатовіковими традиціями вирощування чаю, а також внеском у всесвітню популярність Пуеру. Тут він здобуває міцний та глибокий смак саме завдяки сприятливим кліматичним умовам та родючим ґрунтам.
Плантація Менхай
У регіоні Менхай розташована чайна фабрика, заснована ще в 1940 році. Вона має логотип “大益”, який перекладається як “велика користь”, що підкреслює якість продукції. Протягом років існування виробництву вдалося заробити бездоганну репутацію. У 1970-х роках фахівці представили новий метод дозрівання Пуеру, який використовується по сьогодення та став найкращим способом виготовлення.
Вхід на територію фабрики Менхай
Фабрика дотримується принципу приготування "Тільки якісний та хороший чай."
Шу Пуер Чайна реліквія відомий своїм глибоким земляним смаком із солодкою ноткою та м’яким післясмаком, що сформувався в результаті багаторічної витримки. Легкий аромат деревини робить процес чаювання приємним та переносить у світ гірських плантацій.
Пресований чайний млинець упакований в презентабельну та красиву коробку. Підійде для подарунку друзям, близьким і колегам на свято та просто так в будній день. Коробка картонна та об’ємна. Чайний млинець легко фіксується всередині. Також коробку можна розмістити по подарунковому пакетику.
Як й інші сорти Пуеру, даний вид корисний для організму людини та має наступні властивості:
- покращує роботу серця та внормовує кров’яний тиск;
- підвищує продуктивність, допомагає краще концентруватися;
- збагачує клітини киснем та може усунути головний біль;
- поліпшує роботу травної системи та регулює обмін речовин;
- надає більше енергії, знімає напругу, заспокоює;
- при регулярному споживанні зміцнює імунітет.
Для того, щоб посмакувати Шу Пуер Чайна реліквія, слід дотримуватись інструкцій заварювання.
- Підготуйте потрібний посуд.
- Нагрійте воду до 90°C.
- Дотримуйтесь пропорції 4-5 г чаю на 200 мл води.
- Перший раз необхідно заварювати протягом 10 секунд та злити. Це потрібно для того, щоб промити та прогріти листя.
- Наступні заварювання збільшити до 15-20 секунд. Рекомендується кожного разу збільшувати час настоювання для кращого розкриття смаку.
Приємного чаювання!