Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид чай
Вид чаю чорний
Тип чаю пресований
Сорт чаю Шу Пуер (чорний)
Походження чаю Менхай, Юньнань
Добавки без добавок
Особливість моно/один вид
Кількість 1
Форма млинець
Вага 357 г
Фасовка пачка
Країна виробник Китай
Схожі товари чай Шу Пуер

Чай Шу Пуер Чайна реліквія високоякісний весняний зі стародавніх дерев в подарунковій упаковці 357г, Китай

Артикул id_9031
В наявності
1 399.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

Шу Пуер Чайна реліквія - чорний чай, зібраний навесні зі стародавніх дерев в провінції Юньнань.


Сировина для даного напою виготовляється у знаменитому регіоні Менхай. Цей район відомий багатовіковими традиціями вирощування чаю, а також внеском у всесвітню популярність Пуеру. Тут він здобуває міцний та глибокий смак саме завдяки сприятливим кліматичним умовам та родючим ґрунтам. 

 

Плантація Менхай

 

У регіоні Менхай розташована чайна фабрика, заснована ще в 1940 році. Вона має логотип “大益”, який перекладається як “велика користь”, що підкреслює якість продукції. Протягом років існування виробництву вдалося заробити бездоганну репутацію. У 1970-х роках фахівці представили новий метод дозрівання Пуеру, який використовується по сьогодення та став найкращим способом виготовлення.

 

Вхід на територію фабрики Менхай

Фабрика дотримується принципу приготування "Тільки якісний та хороший чай."

 

Шу Пуер Чайна реліквія відомий своїм глибоким земляним смаком із солодкою ноткою та м’яким післясмаком, що сформувався в результаті багаторічної витримки. Легкий аромат деревини робить процес чаювання приємним та переносить у світ гірських плантацій.

 

Пресований чайний млинець упакований в презентабельну та красиву коробку. Підійде для подарунку друзям, близьким і колегам на свято та просто так в будній день. Коробка картонна та об’ємна. Чайний млинець легко фіксується всередині. Також коробку можна розмістити по подарунковому пакетику.


Як й інші сорти Пуеру, даний вид корисний для організму людини та має наступні властивості: 

  • покращує роботу серця та внормовує кров’яний тиск;
  • підвищує продуктивність, допомагає краще концентруватися;
  • збагачує клітини киснем та може усунути головний біль;
  • поліпшує роботу травної системи та регулює обмін речовин;
  • надає більше енергії, знімає напругу, заспокоює;
  • при регулярному споживанні зміцнює імунітет.


Для того, щоб посмакувати Шу Пуер Чайна реліквія, слід дотримуватись інструкцій заварювання.

  • Підготуйте потрібний посуд.
  • Нагрійте воду до 90°C.
  • Дотримуйтесь пропорції 4-5 г чаю на 200 мл води.
  • Перший раз необхідно заварювати протягом 10 секунд та злити. Це потрібно для того, щоб промити та прогріти листя.
  • Наступні заварювання збільшити до 15-20 секунд. Рекомендується кожного разу збільшувати час настоювання для кращого розкриття смаку.


Приємного чаювання!

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.