Кількість
|
Вартість
|
||
|
Якщо ви полюбляєте зелений чай і хочете спробувати щось оригінальне, радимо придбати ось такий Шен Пуер. Це вишуканий напій, виготовлений в екологічно чистому районі, біля підніжжя гори Буланшань. Сировина для чаю зібрана у 2021 році з високогірних дерев, які ростуть на висоті 1500-2000 м над рівнем моря у поселенні Лао Бан Чжан. У цій місцевості часто бувають густі тумани, які насичують чайні дерева вологою. Через віддаленість від великих міст і високу вологість там збирають відмінну сировину для пуерів. Після висушування на свіжому повітрі та легкої прожарки чай пресують у млинець.
Обробка у Шена мінімальна, тому він зберігає багато вітамінів, мікроелементів, містить природні флавоноїди та амінокислоти. Це сильний природний енергетик. Він покращує метаболізм, виводить токсини, оздоровлює організм. Зелений чай освіжає, тонізує, покращує стан та колір шкіри. Допомагає правильно функціонувати нервовій системі, позитивно впливає на роботу нирок, печінки та серця, відповідає за баланс енергії Ци.
У сухому та приготованому вигляді аромат чаю відрізняється. Сухий лист пахне аличею та підв’яленим листям. В ароматі промитого листа відчуваються ноти сливи та кураги з квітково-пряним тоном. Заварений пуер має запах свіжих лугових трав і сухофруктів. Дуже гарний та насичений колір напою. Він переливається пісочно-бурштиновими відтінками. На смак чай дуже м’який, свіжий, без гіркоти і терпкості.
Потрібно дотримуватися правильної технології заварювання. Перед приготуванням глиняний чайник або фарфоровий заварник необхідно обдати кип’ятком. Наступним кроком порцію сухої заварки 6-8 г необхідно промити, заливши його окропом на 10 секунд та злити у раковину. Далі заливаємо в чайник 450 мл гарячої води 85-95 градусів і витримуємо 10-15 секунд. Ця процедура допомагає розкрити всі корисні властивості Пуеру. Таким чином отримуємо ніжний смак, який не буде гірчити. Одну порцію можна заварювати до 7 разів. Кожен наступний пролив буде смакувати по-новому, відкриваючи неповторні чайні нотки.