Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 250-350 г.
Він схожий на пармезан, але це не пармезан. Але він абсолютно чудовий і має особливість - його виготовляють з буйволячого молока, лише з невеликим додаванням коров'ячого. Це унікальний сир з витримкою не менше 18 місяців. Жирність: 48%.
Буйволине молоко містить більше жиру і вважається поживнішим порівняно з коров'ячим. Містить багато кальцію, який зміцнює кістки, а разом із фосфором підвищує регенерацію кісткової тканини. Також сир містить аскорбінову кислоту, яка є складовою формування імунітету. Молоко буйволиць не містить козеїну, що сприяє легкому засвоєнню продуктів з цього молока організмом.
Твердий сир з кристалічною структурою. Смак його виразний з горіховим відтінком. Представник витриманих сирів тому містить хрусткі кристали кальцію, які додають неперевершених текстурних відчуттів під час смакування продукту.
Сир чудово поєднується з вином. Додавайте його до макарон, рису та інших страв.