Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червоний китайський чай – повністю ферментований сорт, який в Європі вважається «чорним». Сировину для нього збирають із крупнолистових чайних дерев у гірському районі в Китаї. Ці дерева відносяться до різновиду чайної камелії.
Корисні властивості:
- зміцнює імунну систему;
- покращує обмін речовин;
- сприяє покращенню апетиту;
- покращує стан шкіри, нормалізує роботу сальних залоз;
- бадьорить, надає енергію;
- відновлює сили після фізичної роботи.
Рекомендації щодо заварювання:
Засипати заварку (1 чайна ложка на склянку води) та залити водою. Краще дати окропу злегка охолонути і лише після цього заливати у заварник. Дати чаю настоятися 3-5 хвилин. Можна настоювати й довше, тоді смак вийде більш насиченим та міцним.