Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бальзамічний соус Riviera Glassa Aceto Balsamico dі Modena виготовляється із добірного темного винограду, що росте в Італії, в околицях міста Модені. Після ферментації та випаровування оцет поміщають у дерев'яні бочки, де він ще не менш ніж 12 років витримується, випаровуючись приблизно на 10% на рік. Відрізняється від бальзамічного оцту наявністю згущуваних компонентів, що додають тягучу консистенцію.
Бальзамічний крем має вишуканий і витончений виноградний кисло-солодкий смак, який ефектно підкреслить переваги страв. Продукт насичений унікальним фруктовий аромат з відтінками стиглого винограду.
Бальзамічний соус широко застосовують під час приготування м'ясних, рибних страв, салатів, соусів і маринадів. Рекомендується додати його до традиційної італійської закуски - полуниця з руколою або до середземноморських салатів. Також він цікаво доповнить фруктові та ягідні десерти, морозиво. Також бальзамічний крем використовують для декорування їжі.