Кількість
|
Вартість
|
||
|
Локшина соєва Longkou Vermicelli виготовляється із зелених соєвих бобів. Вермішель можна готувати двома способами:
- просто залити окропом;
- відварювати протягом 3-4 хвилин в підсоленій киплячій воді.
Після варіння набуває напівпрозорого скляного вигляду, з чим пов'язана ще одна її назва - «скляна локшина». Використовується для приготування супів, салатів, для страв вок, а також як гарнір. Подається в гарячому або холодному вигляді. Найчастіше її доповнюють маринованим перцем і джусая, морквою, редькою, цибулею та іншими овочами. Також може подаватися з грибами або м'ясом.
Вермішель фунчоза (фунчеза) або скляна вермішель - дуже популярна страва у всіх азіатських країнах. Вона досить легко засвоюється організмом, сприяє тривалому насичення і блокує відчуття голоду. В основі локшини – складні вуглеводи, які розщеплюються в енергію, а не перетворюються на додаткові кілограми на талії. Фунчоза вважається дієтичним блюдом.