Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер володіє багатьма корисними властивостями. Він гарно бадьорить, проганяє сонливість та важкість у голові. Після бенкету відмінно допоможе впоратися із похміллям. Його вважають природним енергетиком і біостимулятором. Також сприятливо впливає на роботу всього організму: очищує шлунково-кишковий тракт, виводить токсини, покращує циркуляцію крові, підвищує мозкову діяльність. При щоденному вживанні помітно омолоджує, поліпшує стан і колір шкіри.
Заварювання чаю Пуер - ціле мистецтво. Китайці називають спресовані точі Бджолиним вуликом. Для приготування звільняємо один брикет від упаковки та заливаємо гарячою водою на кілька секунд, щоб промити чай. Зливаємо перший пролив у раковину. Далі заливаємо гарячою очищеною водою, температурою близько 90-95 градусів. Витримуємо від 30 секунд до 1 хвилини. Напій готовий, можна розливати в чашки. З кожним новим проливом збільшуйте час приготування на кілька секунд. Заварюють гніздо до тих пір, поки не буде вибраний весь чайний букет. Справжні цінителі п'ють Пуер без солодощів. Як виняток, можна посмакувати з чорним гірким шоколадом.