Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколадні пляшечки Anthon Berg Chocolate Cocktails виготовлені з чорного шоколаду та начинки (33%). Незвичайні цукерки мають форму невеликих пляшечок, які всередині наповнені коктейлями: Маргарита, Мохіто, Космополітан і Полуничний Дайкірі.
Мінімум 50% какао в темному шоколаді.
Рекомендована температура зберігання: 11-18°C.
Цими елегантними та оригінальними цукерками можна з легкістю здивувати гостей під час святкування будь-якої події. Також цей продукт можна використовувати як сувенір або презент.
![]() |
Цікавий факт - Королівська якість (1958) З роками чудовий смак якісного шоколаду здобув вірних прихильників, навіть у вищих колах. У 1957 році власник компанії отримав посаду постачальника королівського двору Данії. Тож члени датської королівської родини насолоджувалися шоколадом. |
![]() |
![]() |
![]() |
Про виробника Спочатку Антон Берг був овочевим продавцем, але через зростання популярності шоколаду в Європі в кінці 10 століття, і сам захопився ним. Перший шматочок шоколаду виробник приготував ще в 1884 році. Незабаром біля його магазину в центрі Копенгагена покупці ставали в довгі черги. Щоб підсолодити очікування засновник і його співробітники роздавали маленькі шматочки шоколаду з марципаном. Від самого початку праця Антон Берга грунтується на щедрості. В 1922 році лікер, покритий цукром, уже став великим хітом. У 1972 році бренд запатентував машину, яка може наповнювати невеликі пляшечки чорного шоколаду лікером. Це дійсно прискорює процес, і щодня виробляється до 100 000 пляшок. Поєднання фруктів, лікеру та марципану виникло ще в 1960-х роках. Звісно, виробник слідкує за трендами, але шоколад сьогодні такий самий смачний, як і тоді. |
![]() |
![]() |
![]() |
Історія шоколадних пляшок | Кушетка для втомлених мандрівників | За лаштунками виробництва |