Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбасу зазвичай подають тонко нарізаними шматочками як аперитив, додаток до сирів, оливок, сухофруктів та інших закусок. Він також може бути інгредієнтом в піцах, сендвічах і інших стравах.
Завжди дотримуючись усіх суворих гігієнічно-санітарних практик (HACCP), компанія Simonini отримала сертифікацію харчових продуктів DTP 108 CSQA БЕЗ ГЛЮТИНУ, а також престижний IFS (Міжнародний харчовий стандарт). |
Про виробника Історія делікатесів сім'ї Сімоніні має далеке коріння: перший бізнес сягає 1600 року, а в 1868 році був відкритий перший магазин у Трентіно Альто-Адідже. З часом компанія перейшла від сімейного бізнесу до промислового виміру. Пристрасть, яка передавалася з покоління в покоління, передаючи секрети ремесла та кожного рецепту. З цієї причини, від старовинної м’ясної крамниці до сучасної фабрики, реміснича ретельність Simonini у переробці м’яса залишається основним принципом навіть у найсучасніших виробничих процесах. |