Кількість
|
Вартість
|
||
|
Салямі Salame Milano - це вид ковбаси, який походить з Італії і вважається одним із найвідоміших та популярних видів м’ясного делікатесу у світі. Для приготування використовуються якісне свиняче м'ясо, а також суміш різних спецій. Продукт має інтенсивний смак та аромат.
Ковбасу зазвичай подають тонко нарізаними шматочками як аперитив, додаток до сирів, оливок, сухофруктів та інших закусок. Він також може бути інгредієнтом в піцах, сендвічах і інших стравах.
Завжди дотримуючись усіх суворих гігієнічно-санітарних практик (HACCP), компанія Simonini отримала сертифікацію харчових продуктів DTP 108 CSQA БЕЗ ГЛЮТИНУ, а також престижний IFS (Міжнародний харчовий стандарт). |
Про виробника Історія делікатесів сім'ї Сімоніні має далеке коріння: перший бізнес сягає 1600 року, а в 1868 році був відкритий перший магазин у Трентіно Альто-Адідже. З часом компанія перейшла від сімейного бізнесу до промислового виміру. Пристрасть, яка передавалася з покоління в покоління, передаючи секрети ремесла та кожного рецепту. З цієї причини, від старовинної м’ясної крамниці до сучасної фабрики, реміснича ретельність Simonini у переробці м’яса залишається основним принципом навіть у найсучасніших виробничих процесах. |