Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбаса салямі чорізо Argal виготовляється на основі свинячого фаршу грубого помелу з додаванням сала, паприки, часнику та інших спецій. Має тверду текстуру, апетитний аромат і забарвлення, яке забезпечує червона паприка.
Dulce в перекладі з іспанської означає "солодкий". Цей варіант чорізо має м'якший смак без сильної гостроти. Використовується солодка паприка, яка надає ковбасі глибокого смаку, але без пекучого ефекту. Підійде тим, хто любить ароматну, але не гостру їжу.
Нарізану ковбасу додавайте до м'ясної тарілки, а також під час приготування піци та сендвічів. Також нарізка підходить для швидкого приготування великої кількості різноманітних закусок, канапе та салатів.
Про виробника 1914 року народився як сімейний бізнес Argal у невеликій м'ясній крамниці на знаменитій вулиці Калле де ла Естафета в Памплоні, відомої Санфермінами. За ці понад 100 років виробники залишаються відданими якості, розробці та інноваціям усіх продуктів. Натуральні ковбаси, в’ялена та варена шинка, іберійська шинка, сальчічон, паштети та багато інших готових до вживання продуктів, сьогодні можна знайти в більш ніж 30 країнах. |