Кількість
|
Вартість
|
||
|
Грецькі маслини Ellada без кісточки консервуються в маринаді з води, солі та додаткових інгредієнтів. Серія Extra Large відрізняється калібром ягід 201-230. Продукт готовий до вживання. Завдяки герметичній упаковці в жерстяній банці, зберігаються всі смакові властивості продукту.
Відбірні маслини вже можуть бути окремою стравою-закускою. Також вони додадуть нові смакові відтінки вашим улюбленим стравам, тому використовуйте їх під час приготування салатів, холодних і гарячих страв, закусок, канапе і т. д.
![]() |
Користь оливок
Консервовані оливки мають чимало корисних властивостей завдяки багатому складу. Вони містять вітаміни A, E, C, групи B, які сприяють зміцненню імунітету, покращенню стану шкіри, волосся та нігтів. Високий вміст антиоксидантів, зокрема поліфенолів, допомагає уповільнити процеси старіння та захистити клітини від окисного стресу.
Оливки є чудовим джерелом мононенасичених жирних кислот, які підтримують здоров’я серцево-судинної системи, знижують рівень «поганого» холестерину та сприяють нормалізації артеріального тиску. Завдяки наявності мінералів, таких як залізо, калій, кальцій, магній і фосфор, оливки зміцнюють кістки, покращують кровотворення та підтримують роботу нервової системи.
Також вони містять клітковину, що покращує травлення та сприяє здоров’ю кишківника. Регулярне споживання цього продукту позитивно впливає на роботу печінки, сприяє детоксикації організму та регуляції обміну речовин. Вони є низькокалорійним продуктом і можуть стати чудовою складовою дієтичного харчування, оскільки сприяють відчуттю ситості та допомагають контролювати вагу. |
![]() |
Про виробника
Regina SA, виробник продукції Ellada, базується в промисловій зоні Kalochori, недалеко від міста Салоніки, займає площу в 50000 кв.м, і є найбільшою компанією в Греції. За майже 40 років існування компанія зарекомендувала себе експертом ринку оливок.
Натуральні плоди оливкового дерева вирощуються у сприятливих кліматичних умовах. Вони ретельно сортуються, обробляються та консервуються у спеціальному розсолі. |