Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шу Пуер у мaндарині - це незвичайний чай, який цікаво заварювати та пити. Жодних штучних ароматизаторів. Оригінальність полягає в тому, що з мандарину зрізається капелюшок, а далі виймається м'якоть. В порожній мандарин засипається непресований молодий Пуер. Зверху він прикривається капелюшком і вирушає в прожарювальну шафу на кілька годин, де висихає і підв'ялюється.
Цінується цей незвичайний чай не тільки через свою цікаву подачу, а й через подвійну користь. Адже мандаринова шкірка завжди використовувалася у народній медицині. З неї робили відвари при сухому кашлі та для поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту. Крім такої явної фізичної користі, Шу Пуер у мандарині здатний розслабити і зігріти холодним вечором, подарувати душі та тілу приємний спокій та затишок.
При заварці китайського Шу Пуера в мандарині «протокою», він витримує близько 7-9 заварювань. Чай ідеальний для любителів класичного Пуера, фруктових та цитрусових напоїв, він здатний миттєво підняти настрій та зарядити енергією на цілий день.