Кількість
|
Вартість
|
||
|
Китайський білий чай Гун Мей вирощується в провінції Юньнань. Без смаження і втирання чайні листочки природно засихають, зберігаючи первісний смак. Кожен шматочок індивідуально упакований.
Порційний чай можна заварювати 5-7 разів. Перше настоювання - 10 сек, кожне наступне на кілька секунд довше. Один шматочок розрахований на 200 мл води з температурою 95-100 градусів.
Смак м'який і солодкий, простий і приємний. Напій не гіркий і не терпкий.
Корисні властивості
- Покращує згортання крові та загоєння ран.
- Зміцнює імунітет, підвищуючи опірність організму до інфекційних захворювань.
- Використовується у комплексній терапії при лікуванні тромбофлебіту.
- Стабілізує тиск.
- Знижує рівень холестерину у крові.
- При регулярному споживанні сприяє зниженню ваги, оскільки адсорбує токсини та жири.
- Чистить печінку та нирки.
Як і будь-який білий чай має високий вміст корисних речовин, тому що не схильний до високотемпературної обробки. У складі вітамін С, вітаміни групи В, амінокислоти, мікроелементи.