Кількість
|
Вартість
|
||
|
Класичний червоний чай з додаванням троянди. Після збору сировина піддається природній ферментації. До чайного листя додають квітки троянди. Далі сировина пресується у формі порційних кульок.
Інтенсивний і насичений аромат, у якому добре вгадуються солодкі квіткові та фруктові нотки, скоринка чорного хліба, кислі ягідні відтінки. Смак напою м'який, бархатистий, з квітковою насолодою і невеликою терпкістю. Післясмак освіжаючий, обволікаючий, ніжний.
Квітки троянди віддають свій чудовий аромат та цілющі властивості, збагачуючи склад напою вітамінами, мікроелементами та іншими речовинами. Дія чаю зігріваюча, заспокійлива і розслаблююча, вводить у стан легкої медитації, заряджає позитивом і гарним настроєм, стимулює розумові процеси, фокусує увагу.
Чай з трояндою відмінно витримує кілька заварювань, при цьому, з кожним разом аромат і смак настою розкривається по-новому. На 100 мл гарячої води (90-100 градусів) рекомендується брати 5-7 гр чаю. Заварювати протоками, витримуючи перший раз 10 секунд, а з кожним наступним разом збільшуючи час настоювання на кілька секунд. Одна заварка за одну чайну церемонію витримує до 8 проток.