Кількість
|
Вартість
|
||
|
Темний чай Шу Пуер данного сорту відноситься до класу Гун Тін. За ним закріпилася назва Палацового через те, що його тривалий час поставляли в імператорські двори та до маєтків високих чиновників. У виробництві за основу беруть ніжні молоді листочки з чагарників та нерозкриті бутони, які збираються ранньою весною. Цей чай відрізняється від інших сортів великою кількістю добірних золотистих чаїнок та гладким, але насиченим смаком. Виготовлений він у 2019 році за фірмовим рецептом Менхайської чайної фабрики з дотриманням класичної технології ферментації. Сухий лист спресований у щільний млинець, який легко можна розділити на порційні шматочки за допомогою спеціального ножа чи шила.
Шу пуер Палацовий наділений глибоким оксамитовим смаком, запашним солодкуватим фруктовим ароматом та густим настоєм. Колір завареного напою чистий, яскравий, з бурштиново-коньячним відтінком та червонуватими відблисками. У смаку присутня легка терпкість зеленого волоського горіха. Прекрасний ранковий чай, що збадьорить надовго.
Корисні властивості чорного китайського чаю Шу Пуер:
- покращує життєву енергію та наповнює бадьорістю;
- зміцнює імунну систему;
- знижує утворення «поганого» холестерину, регулює тиск та нормалізує кровообіг;
- стабілізує роботу травлення, покращує метаболізм і обмін речовин, виводить шлаки і токсини з організму, а також сприяє схудненню;
- поліпшує колір і структуру шкіри обличчя;
- знімає стрес і нормалізує роботу нервової системи.
Рекомендації щодо заварювання:
- заварювати 5-7г сухого чайного листя гарячою водою 90-95°С;
- перша протока промиває і розкриває пуер, її потрібно злити;
- час однієї протоки (заварювання) 5-40 секунд, з кожною наступною протокою час треба поступово збільшувати;
- чай можна пити протоками 6-9 разів.
Можна досягти бажаної міцності напою регулюючи час заварювання. Якщо ви полюбляєте легкий та ненав'язливий смак, тоді витримуйте заварку всього 10 секунд. Якщо ж віддаєте перевагу насичений та терпкуватий присмак, тоді дозвольте чайним листкам віддати воді більше ефірних олій, заварюючи 30 секунд і більше. Чай рекомендується пити тільки свіжим і без додавання цукру.