Кількість
|
Вартість
|
||
|
Присвячений поверненню Гонконгу до підпорядкування КНР 1 липня 1997 року. Це справжній витвір мистецтва, втілення традицій і досвіду китайських майстрів.
Чай виготовлявся в автономній префектурі Сішуанбаньна Дай, провінція Юньнань. Урожай 1997 року. Зроблений із листя давніх чайних дерев Бань Чжан. Сировина піддається природному процесу ферментації з плином часу. Упакований у формі цегли, цей чай легко зберігається й довго зберігає свої якості. Завдяки процесу дозрівання смак чаю стає дедалі насиченішим і гармонійнішим з часом.
Ваш смаковий досвід починається з багатого аромату, який переплітається з нотками деревини та трав'яними відтінками.
Рекомендації по заварюванню:
- прогрівайте заварник, або чашку (обдайте кип’ятком);
- спочатку листя промиваємо гарячою водою та зливаємо цю воду не використовуючи (нульове заварювання);
- 5-8г заварки заливаємо 150-200 мл води з температурою 90-95 градусів;
- перше заварювання варто витримувати 15-20 сек. Тоді можна отримати ніжний напій, який не буде гірчити;
- зливайте та смакуйте;
- одну заварку можна заварювати до 7 разів і щоразу варто на 15-20 сек збільшувати час заварювання.