Кількість
|
Вартість
|
||
|
Крупнолистовий чай походить з чайної зони Менхай. Цей продукт був виготовлений у чайному будинку Fuhua Tea House у 1995 році. Для сировини використовувалось першокласне соковите чайне листя. Виготовлений за стародавньою технікою. Рідкісний сорт, тому чай є колекційним і ексклюзивним.
Витриманий Шу Пуер "вологого" гонконгського зберігання. Вражаючий, заворожливий у своїй складності букет зі своєю "родзинкою" та характером. Один із найкращих представників даного сегменту. Був приготований у далекому, 1995 року, після чого постійно зберігався у зоні “гонконського складу”. Прекрасний зразок для знайомства зі специфікою зберігання такого типу. Яскравий та ефектний пуер, який просто не залишає байдужим.
Цей витриманий міцний чорний чай Шу Пуер відрізняється виразним і насиченим смаком, завдяки якому кожна чашка стає справжньою чайною подією. Серед любителів чаю Шу Пуер славиться своєю міцністю і щільним настоєм, який розбудить ваші почуття і оживить організм. Часто його описують як "землистий", "мочений" або "деревний" через специфічний спосіб виробництва.
Букет готового напою складний, багатогранний, глибокий, повноцінно зрілий, з яскраво вираженою гамою "чень нянь". Цікаво розкривається в деревно-камфорній, пряній, смолисто-бальзамічній гамі та нюансах спецій, сухої кори, горіхової шкаралупи та осіннього лісу. Аромат чистий, виразний, глибокий, щільний та добре структурований. Смак чистий, соковитий, округлий, глибокий, з усією специфікою, властивою зрілому чаю вологого зберігання. Післясмак довгий, бархатистий, динамічний і теплий.
Аромат освяченого чаю зберігається вічно, а його оригінальний смак і чарівність передаються назавжди. Після першого ж ковтка ви відчуєте сильну проникаючу силу та тривалий післясмак. Чай приємно освіжає сприйняття, зігріває, гармонізує та налаштовує на спокійну, плавну, спокійну хвилю споглядання життя.
Історія компанії
Чжан Чжичжун, нащадок 23-го покоління сім’ї Чжан у південній провінції Фуцзянь успадкував сотні років глибокого коріння родини у вирощуванні, виготовленні та продажу чаю.
У березні 1993 року Чжан Чжичжун відкрив «Чайний будинок Фухуа» в окрузі Пінхе. У січні 1996 року Чжан Чжичжун виростив чайний сад у Дунмай, найвищій вершині Фуцзянь і Гуандун, площею понад 300 акрів.
У вересні 2010 року «Fuyuan Tea Industry» встановила стратегічне партнерство з Wujiang, відомим китайським експертом з планування брендів чайної промисловості, і перемістила маркетингову штаб-квартиру Fuyuan Tea Industry до Сямень, щоб планувати розширення національного ринку.
Сьогодні Fuyuan Tea почав розширювати національний ринок, керуючи своїми прямими магазинами. Він енергійно просуватиме культуру чаю Фуцзянь і зробить «Fuyuan Famous Tea» простим, зручним для людей та елегантним брендом чаю.
Чайна промисловість Fuyuan Tea Industry керується духом «гарного смаку, чесності та етикету».
Корисні властивості чорного китайського чаю Шу Пуер:
- покращує життєву енергію та наповнює бадьорістю;
- зміцнює імунну систему;
- знижує утворення «поганого» холестерину, регулює тиск та нормалізує кровообіг;
- стабілізує роботу травлення, покращує метаболізм і обмін речовин, виводить шлаки і токсини з організму, а також сприяє схудненню;
- поліпшує колір і структуру шкіри обличчя;
- знімає стрес і нормалізує роботу нервової системи.
Рекомендації щодо заварювання:
- заварювати 5-7г сухого чайного листя гарячою водою 90-95°С;
- перша протока промиває і розкриває пуер, її потрібно злити;
- час однієї протоки (заварювання) 5-40 секунд, з кожною наступною протокою час треба поступово збільшувати;
- чай можна пити протоками 6-9 разів.