Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зелений Пуер давно зарекомендував себе найкращим чином і є досить популярним серед різних верств населення. Він доступний і у вигляді міні шматочків квадратної форми. Кожна така цеглина розрахована на 1 порцію для приготування напою. Сировина для чаю збирається в гірському поселенні Лао Бан Чжан, де немає чайних фабрик, смогів та потоків автомобілів. Саме там, серед гір, туманів та стрімких річок ростуть старовинні чайні дерева. Купажі з тих дерев коштують дуже дорого, тому порційні цеглинки – це хороша нагода скуштувати елітні сорти чаю за невеликі гроші.
У теплому вигляді Шен Пуер заряджає хвилею бадьорості та енергії. Він здатний знімати напругу, покращувати настрій. При щоденному споживанні приводить в норму нервову систему, виводить із депресії, поліпшує самопочуття. Допомагає позбутися головного болю. Також має здатність розщеплювати жири та сприяє перетравленню навіть дуже калорійної їжі.
Чай Лао Бан Чжан насичений та багатогранний. Смарагдовий колір переливається різними відтінками. Рекомендується регулювати насиченість напою за допомогою підбору пропорцій заварки та води.
Для приготування обов’язково потрібно прогріти посуд. На одну порційну цеглинку використовувати 150-200 мл гарячої води, температурою 85-90 градусів. Спочатку необхідно промити чай, заливши його на 2-3 секунди водою, та злити у раковину. Далі, повторно залити водою і через 20 секунд вже можна вживати. З кожним наступним проливом рекомендуємо збільшити час заварювання на 10-20 секунд. Добре смакуватиме та триматиме аромат до 7 і більше разів повторної заварки.