Кількість
|
Вартість
|
||
|
Японські мочі (моті) готуються на основі тіста з клейкого рису. Наповнюють тістечка начинкою із зеленого чаю Матча та какао. Моті - це дуже популярний десерт і не тільки у Японії. Тістечка солодкі, ароматні та мають ніжну тягучу консистенцію.
Цікавий факт Новорічний період - особливий час у Японії, коли люди готують так звані “двоповерхові” кагамі моті. Їх готують не для того, щоб з’їсти, а покласти на вівтарі вдома. За віруваннями тістечка приносять добробут та оберігають від пожеж, а також вони символізують інь та янь - місяць і сонце.
Різні види тістечок готують для свят. Наприклад, 3 березня японці святкують День дівчаток та частуються моті різних кольорів та форм. А 5 травня в них День захисту дітей, коли заведено їсти кашівамоті - рисові тістечка з пастою місо, загорнуті у дубовий лист. |
Різні формати мочі
Про виробника Royal Family У 1985 році голова, пан Хуан Чжімін і його дружина заснували фабрику як сімейний бізнес. У 1992 році була представлена перша японська машина моті, яка привела тайваньську галузь виробництва моті від традиційного затискання до сучасного спеціалізованого виробництва та інтернаціоналізації. |