Кількість
|
Вартість
|
||
|
Напій виготовляється з суміші виноградних сортів Мальвазія дель К'янті (80%) та Треббіано (20%). Він бродить при контрольованій температурі в сталевих резервуарах і дозріває протягом двох місяців у сталевих резервуарах. Toscana Bianco IGT Poggio d'Oro від Ravazzi пропонує неформальний і гладкий напій, лінійний, але якісний.
Світло-солом'яно-жовтий і яскравий відтінок. Аромат тонкий і делікатний, характеризується приємними квітковими і фруктовими ароматами. Смак збалансований і м'який, середнього тіла, ароматний і характеризується мигдальним відтінком.
Універсальний у поєднанні з їжею, ідеально підходить до пасти з кабачками. Чудово доповнить перші страви.
Рекомендована температура подачі: 8/10 °C.