Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага шматків - 0,5-0,7 кг.
Для виготовлення своєї продукції Dionisio Sanchez вирощує в Іспанії 100% чистих по породі свиней Kachanegra Essentia Duroc. Весь процес розведення здійснюється з дотриманням стандартів добробуту тварин і постійного пошуку найкращого середовища. Дієта натуральна на основі злаків без ГМО та без штучних добавок. Також Dionisio Sanchez дотримується мінімального віку перед забоєм (близько 8 місяців). Зазвичай свині досягають 130 кг на натуральному вигодовуванні.
Відстеження має важливе значення, коли йдеться про доставку м’яса до споживача з усіма гарантіями смаку та якості. Для цього ми ретельно та точно контролюємо кожен процес, його трансформацію та будь-яку підготовку, яку ми проводимо. Цей шлях починається з генетики, продовжується годівлею, забоєм, розрізанням і закінчується розповсюдженням до кінцевого столу покупця.
Продукція з породи Kachanegra Essentia Duroc характеризується більш мармуровий забарвленням, з більш яскравим і природним кольором. Крім того, це м’ясо має насиченіший смак, багате жирними кислотами та високим вмістом олеїнової кислоти, а також мінералами та вітамінами. Хамон високо цінується за свій відмінний смак. Має дуже приємний аромат, ніжну текстуру та неперевершений смак. Хамон добре поєднується із солодкими фруктами (інжиром, динею, грушою або фініками), а також з маслинами. М'ясний делікатес додають у різноманітні салати, закуски, канапе та піцу.
Відмітки якості Сертифікація IFS гарантує повну відстежуваність. Продукти Dionisio Sánchez мають сертифікат Tierra de Sabor і є частиною гарантійного бренду «Chorizo Zamorano», який визнає та рекламує цю типову ковбасу Zamorano, усі вони виготовлені за найсучаснішими системами, які гарантують якість та безпеку продуктів. Компанія має сертифікат якості ETG для шинки Серрано та іберійський стандарт для іберійських продуктів, тому Dionisio Sánchez має різні знаки якості. |
Про виробника Hijos de Dionisio Sánchez SL, сімейний бізнес, який бере свій початок у 1940-х роках і розташований у Фуентесауко, Самора. Все почалося з відкриття невеликого м’ясного магазину. З того часу відбувається поступове збільшення потужностей, обсягів виробництва, а також працівників. |