Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага упаковки - 600-700г.
Чорізо - це в'ялена ковбаса, яка готується з рубленого м'яса свині породи Дюрок, яка спеціально вирощується для виробництва хамона та найсмачніших м'ясних делікатесів. До фаршу також додаються дрібні шматочки сала, які роблять ковбасу м'якшою і жирнішою сіль, цукор, багато паприки та інших спецій. Заготовленою сумішшю наповнюються натуральні оболонки. Заготовки в'яляться кілька місяців.
Ковбаса характеризується насиченим червоним кольором, який розбавляють білі вкраплення сала, м'якою текстурою та дивовижним ароматом. Чорізо має характерний пікантний смак, який не залишать байдужими жодного дегустатора. Ковбасу можна використовувати в якості закуски, або ж додавати до різних страв (супів, рагу, піци, запіканок, салатів).
Відмітки якості Сертифікація IFS гарантує повну відстежуваність. Продукти Dionisio Sánchez мають сертифікат Tierra de Sabor і є частиною гарантійного бренду «Chorizo Zamorano», який визнає та рекламує цю типову ковбасу Zamorano, усі вони виготовлені за найсучаснішими системами, які гарантують якість та безпеку продуктів. Компанія має сертифікат якості ETG для шинки Серрано та іберійський стандарт для іберійських продуктів, тому Dionisio Sánchez має різні знаки якості. |
Про виробника Hijos de Dionisio Sánchez SL, сімейний бізнес, який бере свій початок у 1940-х роках і розташований у Фуентесауко, Самора. Все почалося з відкриття невеликого м’ясного магазину. З того часу відбувається поступове збільшення потужностей, обсягів виробництва, а також працівників. |