Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів Палета (передня нога)
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, з копитом, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Порода Iberico
Тип по раціону de Bellota (жолуді)
Фасовка нога
Країна виробник Іспанія
Схожі товари м'ясні делікатеси (окорок)

Хамон Палета відгодований жолудями 5J Cinco Jotas Paleta de Bellota 100% Iberica преміальної якості 4.5-5кг, Іспанія

Артикул id_8239
В наявності
19 999.00 грн/шт.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
шт.

 

5J Cinco Jotas виготовляє цей хамон з добірної свинини породи Iberica. Вони сумлінно дотримуються традиційних рецептів місцевості, як у використовуваних інгредієнтах, так і в процесі в’ялення. Для Палета дозрівання триває близько 2 років. Протягом цього часу м’ясо розвиває свій смак до більш інтенсивного та потужного.


Передні ноги іберійської свині трохи тонші, але набагато смачніші. Палета має витягнуту форму та помірну кількість жиру. Цей жир містить від 55 до 60% олеїнової кислоти, яка корисна для здоров’я через свою здатність знижувати холестерин.


Характерні риси і поєднання хамона Iberica Bellota


Витримане м’ясо Iberica Bellota червоно-рожевого кольору з ніжною текстурою та вкрапленнями м’якого жиру. Воно виділяється своїм тонким й неперевершеним ароматом, і солодкуватим смаком. Горіховий присмак іберійської шинки залишається в роті ще довго після того, як її проковтнули.
Цей хамон чудово поєднується з багатьма винами, від сухого до насиченого червоного. Хоча іберійську шинку часто використовують як доповнення до інших страв, її найкраще вживати окремо або на скибочці хліба з оливками та помідором. Щоб повністю відчути смак хамона, його потрібно нарізати тонкими скибочками.


Зберігання в’яленого м’яса


Зберігайте шинку в прохолодному місці. Протягом споживання місце зрізу важливо прикривати тонким шматочком жиру, відрізаного з ноги, щоб зберегти соковитість м’яса. Радимо витримати хамон при кімнатній температурі не менше 30 хвилин перед подачею, щоб отримати більше задоволення від його смаку та аромату.

 

Хамон на жолудях є джерелом здоров’я


Важко повірити, що вживання продукту зі свинини може бути здоровим варіантом, але дослідження це підтвердили. Жолуді, якими годуються іберійські свині, складаються з крохмалю та олеїнової кислоти – це є головною причиною, чому хамон є такою здоровою їжею. Високий відсоток олеїнової кислоти допомагає регулювати обмін речовин та підтримувати адекватний рівень холестерину в крові, а також запобігає хворобам серця. Крім того, воно багате білками, вітаміном В1, залізом, цинком, магнієм, фолієвою кислотою та вітаміном Е, який є відмінним антиоксидантом. Червоне з рожевим м’ясо, з крихітками солі та мармуровими вкрапленнями жиру, ніжне на смак, й створює відчуття ситості та комфорту від їжі.

 

Про виробника


Cinco Jotas виготовляють свині окости найвищої якості з 1879 року. Компанія залишається вірною традиційному способу виробництва, що спрямоване на збереження автентичного смаку. Їх м’ясні делікатеси отримані внаслідок злиття чистих порід іберійських свиней та їх повільною обробкою в унікальних природних умовах Іспанії. Саме тому хамони Cinco такі особливі.

 

Мʼясо дуже смачне!!!
Але його виходить мало. Жиру обрізати треба багато
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.