Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів Палета (передня нога)
Особливості м'ясних делікатесів в'ялені, з копитом, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Особливість без глютену, без лактози
Порода Duroc
Витримка 8 місяців
Фасовка набір
Упаковка картонна, коробка
Країна виробник Іспанія
Схожі товари м'ясні делікатеси набір

Хамон палета Iberpeni Paleta Serrana Duroc з підставкою та ножем в подарунковій упаковці 3.5-4.2кг, Іспанія

Артикул id_8194
В наявності
2 849.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Чому Paleta Serrana Duroc?


Відкрийте для себе хамон Paleta, виготовлений з передніх ніжок білих свиней породи Серрана та Дюрок, вільно вирощених у гірській місцевості Сьєрра. Їх відгодовували якісним зерном, а отримані з них окости засолювали, сушили та витримували мінімум 8 місяців на складах, спеціально обладнаних для використання переваг природного повітря гір. У результаті м’ясо набуло відмінної якості, текстури, смаку та аромату.


Характеристика та смакові поєднання


Це насичено-червоне в’ялене м’ясо з рожевими відтінками та блискучим жиром. Жир додає хамону більше смаку під час тривалого дозрівання. Палета Serrana Duroc характеризується інтенсивним і м’яким смаком, соковитою консистенцією та потужним ароматом.


Смакуйте хамон окремо або додайте його до інших страв. Схвальні відгуки хамон отримав у тандемі з хлібом та помідорами, з твердими і м’якими сортами сиру, вином та пивом. Радимо також спробувати хамон із солодкими фруктами, такими як диня, груша, персик, або яблуко чи шарон.

 

Склад м’ясного набору


Щоб нарізати цілу ніжку, вам знадобиться підставка та ніж. Дерев’яна підставка з тримачем та гвинтом ідеально тримає ніжку на місці, щоб ви могли її тонко нарізати. Довгий ніж з тонким й гладким лезом створений спеціально для нарізання ідеальних скибочок м’яса. Хамон, підставка та ніж входять на м’ясного набору та акуратно упаковані у подарункову коробку.

Ви можете насолоджуватися цілою ніжкою хамону у будь-який час дня та дивувати своїх гостей неперевершеним смаком.
Продукт упакований у вакуумну обгортку, щоб зберегти свою свіжість і смак.
Цей ретельно відібраний шматок має однорідну текстуру для ідеальних скибочок, нарізаних власноруч. Просто накрийте ніжку рушником, коли закінчите різання, щоб довше зберегти соковитість м’яса.
Крім того, таке м’ясо містить багато корисних протеїнів та олеїнової кислоти, тож ви можете спокійно споживати цей поживний продукт і ні про що не хвилюватись.
Хамон палета є ідеальним рішенням для будь-якої особливої події. Будь то вишукана вечеря чи неофіційна закуска, її вишуканий смак сподобається найвибагливішим гурманам.

 

Про виробника


Iberpeni віддані якості та піклуються про чистоту породи й правильне висушування в’яленого м’яса з чітким дотриманням періоду дозрівання. Їх продукція присвячена людям, які ведуть здоровий спосіб життя. Тому у складі тільки натуральні інгредієнти: шинка та сіль. Крім того, Iberpeni продовжують вдосконалювати техніку та постійний технологічний контроль, не забуваючи про смак та повагу до іспанських традицій.
У компанії  є спеціальне обладнання для кожного процесу. Після відбору сировини вони ретельно перевіряють кожен окіст, контролюючи рівень вологи та температури на всіх етапах виробництва. Відповідальний та екологічний імідж відчувається також у супутніх товарах цього виробника, таких як підставка для хамона, ніж та упаковка.
Хочете насолодитися шматочком іспанської кулінарної культури, не виходячи з дому? Спробуйте хамон Serrana Duroc від Iberpeni, виготовлений за традиційними методами в’ялення та ретельно витриманий, щоб гарантувати вам максимальну якість і смак.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.