Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чому Paleta Serrana Duroc?
Відкрийте для себе хамон Paleta, виготовлений з передніх ніжок білих свиней породи Серрана та Дюрок, вільно вирощених у гірській місцевості Сьєрра. Їх відгодовували якісним зерном, а отримані з них окости засолювали, сушили та витримували мінімум 8 місяців на складах, спеціально обладнаних для використання переваг природного повітря гір. У результаті м’ясо набуло відмінної якості, текстури, смаку та аромату.
Характеристика та смакові поєднання
Це насичено-червоне в’ялене м’ясо з рожевими відтінками та блискучим жиром. Жир додає хамону більше смаку під час тривалого дозрівання. Палета Serrana Duroc характеризується інтенсивним і м’яким смаком, соковитою консистенцією та потужним ароматом.
Смакуйте хамон окремо або додайте його до інших страв. Схвальні відгуки хамон отримав у тандемі з хлібом та помідорами, з твердими і м’якими сортами сиру, вином та пивом. Радимо також спробувати хамон із солодкими фруктами, такими як диня, груша, персик, або яблуко чи шарон.
Склад м’ясного набору Щоб нарізати цілу ніжку, вам знадобиться підставка та ніж. Дерев’яна підставка з тримачем та гвинтом ідеально тримає ніжку на місці, щоб ви могли її тонко нарізати. Довгий ніж з тонким й гладким лезом створений спеціально для нарізання ідеальних скибочок м’яса. Хамон, підставка та ніж входять на м’ясного набору та акуратно упаковані у подарункову коробку. |
Про виробника Iberpeni віддані якості та піклуються про чистоту породи й правильне висушування в’яленого м’яса з чітким дотриманням періоду дозрівання. Їх продукція присвячена людям, які ведуть здоровий спосіб життя. Тому у складі тільки натуральні інгредієнти: шинка та сіль. Крім того, Iberpeni продовжують вдосконалювати техніку та постійний технологічний контроль, не забуваючи про смак та повагу до іспанських традицій. |