Кількість
|
Вартість
|
||
|
Солодкі тістечка моті вражають незабутнім смаком та легкістю. Десерт готується із мочігоме - круглозернистого клейкого рису, а найпопулярнішою начинкою є кремова суміш з різними фруктами та шоколадом.
Сьогодні моті відомі на весь світ завдяки неповторному смаку та апетитному вигляду. З’являються все нові версії рецептів. У цьому випадку тістечка з манго мають не тільки незвичну красиву форму, а й приємний жовтий відтінок. Фруктова солодка начинка закохує в себе з першого шматочка.
Якщо уважно слідкувати за японськими звичаями, то можна помітити, що японці їдять моті разом з кимось. Це легко пояснити, адже десерт має дивовижний смак, який так і хочеться розділити з ближніми. Тістечка підходять і для подарунка, і для святкового столу, і для чаювання наодинці. Головне - насолоджуватись ніжним смаком!
Еволюція моті До речі, оригінальні моті не містять начинки. Це просто пухке рисове тісто. Сучасні моті з начинкою почали виготовляти спершу в Південній Кореї на початку 1980-х. Справа не набула популярності, адже їх готували тільки в зимову пору “для споглядання снігу”. Однак у 1990-х американці стали продавати рисові тістечка з начинкою, що відразу принесло успіх засновникам. Сьогодні в Японії існує чимало страв на основі мочі: озоні суп з Mochi, з овочами, з м'ясом, солоні коржики, смажені, варені, на грилі і таке інше. |
Рисові коржики моті на грилі | Озоні суп з Mochi | Смажені мочі з овочами |
Про виробника Royal Family У 1985 році голова, пан Хуан Чжімін і його дружина заснували фабрику як сімейний бізнес. У 1992 році була представлена перша японська машина моті, яка привела тайваньську галузь виробництва моті від традиційного затискання до сучасного спеціалізованого виробництва та інтернаціоналізації. |