Кількість
|
Вартість
|
||
|
Нарізка хамона - дуже важливий процес, оскільки від того, як він нарізаний, залежать багато смакових якостей цього продукту. Щоб правильно та гарно це зробити, потрібно мати декілька спеціальних предметів. А саме: точило, спеціально призначений гнучкий та довгий ніж для хамона, а також дошка–підставка хамонера для надійної фіксації окорока.
Ніж з довжиною леза 29 см. Лезо вузьке, гнучке та стільникове з гладким краєм. Чорна ручка POM line зібрана за допомогою 3 заклепок. Загальна довжина 41,5 см. Ніж виготовлений з високоякісної молібден-ванадієвої нержавіючої сталі AISI 420 WNR1-4116 і твердістю HRc 56 за Роквеллом.
Альвеоли полегшують різання, створюючи повітряну камеру між лезом і їжею, запобігаючи її прилипанню до леза, дозволяючи нарізати дуже тонкі скибочки, які тануть у роті.