Кількість
|
Вартість
|
||
|
В'ялене м'ясо дуже щільне, тому потрібно фіксувати спеціальною дошкою-підставкою хамонерою. Для нарізування хамона потрібно використовувати тонкий і дуже гострий ніж з гладким лезом. Цим ножем нічого, крім хамону, різати не рекомендується. Скибочки повинні бути дуже тоненькі.
Хамон характеризується щільним мармуровим м'ясом, приємним ароматом і насиченим смаком. Сиров'ялений делікатес ідеально поєднується з динею, оливками, помідорами. Також відмінно підходить ананас та виноград, груша та полуниця, персики та інжир, сир.
Переваги інвестиції у цілу ногу хамона В наборі є:
Іберійський хамон – це унікальна страва, яка має величезний попит в Іспанії та за її межами, що вміє дивувати. Він простий у приготуванні, і дуже вам сподобається. |