Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Каталог
0
Характеристики
Вид м'ясні делікатеси
Види м'ясних делікатесів Хамон (задня нога)
Особливості м'ясних делікатесів без кістки, в'ялені, сиров'ялені
Тип м'яса свинина
Витримка 7-9 місяців, Curado
Фасовка набір
Упаковка картонна, коробка
Країна виробник Іспанія
Схожі товари м'ясні делікатеси набір

Міні Хамон з трюфелем La Taperia Mini Jamón Reserva trufado з підставкою та ножем 950г, Іспанія

Артикул id_8060
В наявності
1 499.00 грн/уп.
1 899.00 грн/уп.
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
уп.

Mini Jamón Reserva trufado від La Taperia – це гастрономічна перлина, традиції та інновації, любов до деталей, вічне здивування, елегантність та витонченість. Зарезервуйте міні Хамон з трюфелем, з чистокровних іспанських свиней Дюрок 12-14 місяців витримки, і переконайтеся самі. Такий гастрономічний подарунок обов’язково сподобається членам вашої сім’ї, друзям або коханим.

 

Новий міні хамон з трюфелем – це солоне, в'ялене та витримане м'ясо свинини, настояне італійською трюфельною пастою. Воно пройшло природний процес обробки, який тривав 12-14 місяців, та стане головною стравою будь-якого столу.


До ретельного відбору м’яса свиней породи Дюрок і найкращих натуральних спецій, La Taperia додали чорний трюфель з метою представити цей продукт справжньою гастрономічною знахідкою. М’ясні делікатеси La Taperia цінують за вишуканий смак та користь для здоров’я, а кухонні аксесуари у комплекті забезпечать довговічне та стильне доповнення до вашої кухні.


Характерні риси Jamón Reserva trufado


М’ясо має характерний колір від рожевого до фіолетово-червоного з мармуровим вкрапленням трюфельної пасти й ароматом трюфеля. Смак інтенсивний, трохи солонуватий з виразними нотками трюфеля. Текстура однорідна, не дуже волокниста, й дуже щільна. Це здорова їжа, що містить протеїни, олеїнову кислоту та мононенасичені жири, а також багато Омега-3, вітамінів, кальцію та фосфору.

 


Поради щодо споживання


Перед вживанням залиште м’ясо на деякий час у кімнатній температурі. Тоді воно матиме яскравий вигляд, зможе розвинути свій аромат, а ви можете повністю насолодитися його смаком, текстурою та запахом. Нарізати хамон бажано тонкими скибочками. Сиров’ялене м’ясо ідеально підходить для сирів, консервів, овочів, оливок та фруктів. Із напоїв Reserva trufado добре поєднується з витриманим червоним та білим вином.


Нюанси зберігання


Після того, як упаковка буде відкрита, радимо зберігати хамон в менш холодній частині холодильника на хамонеро або в посуді. Краще накрити його сухою бавовняною тканиною, щоб в’ялене м’ясо не пересушилося через прямий контакт з повітрям. Можна також зберігати м’ясо в пакеті, в якому ви його отримали, належним чином закритим. При відрізанні м’ясних скибочок, місце зрізу потрібно обернути пергаментним папером або термозбіжною плівкою.


Хамон на подарунок


Під час Різдва шинка відіграє важливу роль в Іспанії. Її їдять практично в кожній іспанській родині як національну страву. Крім того, це один із найпоширеніших подарунків серед іспанців, як у родині, так і на роботі. Практика дарувати шинку в Іспанії стала класичною для багатьох людей, які хочуть здивувати та порадувати рідних, друзів чи колег чимось практичним, смачним та унікальним.

 

Склад м’ясного комплекту


Подарунковий комплект включає в себе шматочок міні хамона резерва з трюфелем вагою 950г без кістки, підставку для нарізки та ніж. Професійна підставка – хамонера представляє собою ергономічний тримач для шинки. Виготовлена із високоякісних матеріалів, сосни та металу, вона надійно утримує хамон для легкого нарізання та подачі. Дерев’яна підставка зі знімними кріпильними матеріалами легко складається і розкладається. Набір доповнюється ножем, що має гостре та гладке лезо спеціально для нарізання м’яса. М’ясо, хамонера та ніж акуратно складені у красиво оформлену картонну коробку. М’ясний набір ідеально підходить для поціновувачів іспанської кухні та є чудовою ідеєю для подарунка.

 

Про виробника


Компанія Spanish cheese створена в Альбасете у 1996 року. Вони спеціалізуються на виробництві сиру та хамону, експортуючи свою продукцію приблизно в 50 країн на п’яти континентах. Бренд La Taperia від компанії Spanish cheese відомий своєю якістю та майстерністю. Технології компанії спрямовані на отримання здорової їжі, тому місцеві фермери  виготовляли з давніх часів сир та хамон повністю кустарним способом. Вівці та свині паслися в іспанських околицях протягом століть. Їхнє молоко та м’ясо – єдине, з чого можна отримати найцінніші продукти харчування в цьому регіоні та в усій Іспанії.
В даний час потужності Spanish Cheese оснащені найсучаснішими технологіями, що застосовуються в сирній та м’ясній промисловості. Вони адаптовані до стандартів харчової галузі, необхідних сьогодні. Завдяки цьому разом із значною прихильністю та інвестиціями в дослідження та розробки, на основі оригінального способу виробництва сиру та м’яса своїх предків, вони розробили асортимент традиційних продуктів, інноваційні та ексклюзивні сири та в’ялене м’ясо.


 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Самовивіз з нашого складу в Києві (Софіївська Борщагівка) — безкоштовно.

«Новою поштою» по Україні — вартість за тарифами перевізника. При замовлені продукції від 3000 грн - доставка безкоштовно (на одну адресу).

Кур'єром «Нової пошти» — вартість за тарифами перевізника.

Відправка на таксі по Києву.

Більше інформації про доставку

Доступна послуга кортадора

  • через платіжну онлайн систему LiqPay (Visa, Mastercard, Privat24);
  • безготівковий розрахунок (реквізити для оплати надаються менеджером після підтвердження замовлення);
  • наложеним платежем Нової Пошти (з передплатою частковою);
  • готівкою при отриманні замовлення (діє при самовивозі).

Мінімальна сума замовлення - 399 грн.

У разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов'язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві сплачені ним кошти.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність. Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу, безпечної та оптимальної роботи сайту. Детальніше на сторінці Політика конфіденційності.