Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вага головки 0.8-1 кг.
Сир Pecorino виготовляється з органічного незбираного овечого молока порід, вирощених на Сицилії, завдяки чому він має смак високоякісних інгредієнтів. Він приправлений чилі, оливками та руколою, щоб надати йому не лише унікальний смак, але й неперевершений смак. Приблизно через 2 дні після виробництва його поміщають у розсіл на 48 годин, потім сушать протягом приблизно 10 днів і, нарешті, упаковують.
Продукт має безпомилкову індивідуальність і абсолютну досконалість. Дегустуючи Пекоріно можна відчути тонкий запах і незвичайний смак. Це дуже смачний напівтвердий делікатес із приємною консистенцією. Сир має натуральний світлий колір із вкрапленнями доданих оливок, рукколи та приправ.
Овечий сир можна використовувати як самостійну закуску, а можна вживати як інгредієнт салатів, бутербродів та інших страв. Барвистий делікатес чудово доповнює сирну дошку. Ідеально підійде для прикраси святкового столу. Гарно смакує з хрустким хлібом, медом, фруктами.