Кількість
|
Вартість
|
||
|
Моті — це японський кондитерський виріб, який майстерно виготовляється з невеликої кількості інгредієнтів. Тістечко готується на основі подрібненого клейкого рису, який замочується, а потім ретельно розбивається в густу пасту. Моті пружні, тягучі та м’які за консистенцією, схожі на хмаринки. Зазвичай наповнені різними ароматними начинками, в даному випадку шоколадною, які створюють потужний смак.
Рисовий десерт чудово підходить для перекусу. Можна смакувати з чаєм, кавою та вином. Ідеально підходить для того, щоб побалувати себе, відчути нові смаки та аромати, а також релаксанути.
Широкий різновид Для японців традиційні моті - пиріжки з рисового тіста без начинки. Їх можна споживати як солодке (разом зі згущеним молоком чи цукром) та як солоне (із сіллю або соєвим соусом). Перші тістечка почали з’являтись ще до нашої ери на острові Хонсю. Це було пов'язано з поширенням рису в країні, де культура згодом стала домінантною. |
Вибивання зваренного рису на тісто | Формування тістечок |
Про виробника Royal Family У 1985 році голова, пан Хуан Чжімін і його дружина заснували фабрику як сімейний бізнес. У 1992 році була представлена перша японська машина моті, яка привела тайваньську галузь виробництва моті від традиційного затискання до сучасного спеціалізованого виробництва та інтернаціоналізації. |