Кількість
|
Вартість
|
||
|
Один із найвпізнаваніших десертів сучасності - ніжні тістечка моті. З кожним роком з’являються все нові начинки. Це тільки підбурює інтерес до даного виду солодощів.
Для приготування тіста використовують клейке борошно з рису, яке замішують з водою. В тонку оболонку з тіста наповнюється велика кількість кремової начинки. Ідеальні солодощі для тих, хто хоче насолодитися смаколиками без глютену.
Дані тістечка з фруктовою начинкою мають приємний солодкий смак. В упаковці знаходиться мікс смаків таких як полуниця, диня та апельсин. За рахунок м’якої консистенції, ніжної текстури та ароматної соковитої начинки, моті назавжди увійдуть до вашого ТОПу улюблених солодощів.
Моті люблять по всьому світу, незалежно від віку. Десерт закохав у себе сотні людей через особливий смак та витончену текстуру. Моті підходять для смакування з друзями чи наодинці, разом з кавою чи чаєм, в гостях чи вдома, у свята чи в насичені будні. Це ідеальний десерт для всіх випадків життя, адже незабутній смак та легка невагома форма тістечка ніби змушують літати від задоволення.
Але коли й чому з’явилися моті? Історія тістечка сягає періоду Дзьомон (14 000-300 рр. до н. е.), адже саме тоді рис поширився Японією. Пізніше у часи Нара (710-794 рр.) моті почали готувати у вигляді, який подібний сучасному. Під час доби Хейан (794-1185 рр.) десерт став популярним серед аристократів та готувався переважно на свята. У період Едо (1603-1868) страва увійшла у буденність японців. Рецепт моті набув поширення серед народу, тому з’явилися різні варіації.
|
Художник укійо-е Утагава Кунісада (1786-1865)
Про виробника Royal Family У 1985 році голова, пан Хуан Чжімін і його дружина заснували фабрику як сімейний бізнес. У 1992 році була представлена перша японська машина моті, яка привела тайваньську галузь виробництва моті від традиційного затискання до сучасного спеціалізованого виробництва та інтернаціоналізації. |