Кількість
|
Вартість
|
||
|
Готова до подачі іберійська шинка від El Pozo. Один із тих добірних продуктів, про які гості запитують: «Де ти купив?»
Перевагою іберійського хамону є те, що він поєднується з усім, що ви з ним покладете. Якщо ви хочете створити ідеальну страву, ми рекомендуємо солодкі соковиті фрукти та якісне червоне вино. Комбінація неперевершена.
Переваги машинної нарізки хамону:
|
Традиційна брускета з хамоном, якій вже багато років На сніданок найчастіше їдять іспанці підсмажений хліб, на який викладають подрібнений помідор, кілька крапель оливкової олії, шматочок хамону та, за бажанням, часник, орегано чи інші спеції.
Історія хліба з помідорами та шинкою зародилась дуже давно. У селах виробляли багато хлібобулочних виробів, тому, коли хліб починав черствіти, селяни втирали в нього помідори, щоб зволожити і розм’якшити, а потім додавали в'ялену шинку. Сьогодні це прийнято робити з тостами. |
Про виробника
|